Menu

Public Server: cs.tiranagaming.com
HNS Server: 37.187.83.211:27016

A+ A A-

Nero Start Smart 7

  • Shikuar 2193 herë
Nero eshte nje program shum i njohur per shkrimin(djegjen) e disqeve, per editim kengesh dhe mixim te tyre. Ky eshte nje program profesional qe mund te perdoret nga te gjithe dhe eshte shum i populluar... Ai ka qindra opsjone per modifikim audio, video, photo... Me te mund te shkruani DVD, CD apo te convertoni audio ne versione te ndryshme...
Shko lart
Konvertuesi Format Factory

Shikuar:1122 herë

Konvertuesi Format Factory

Nero Start Smart 7

Shikuar:2194 herë

Nero Start Smart 7

Avira Antivirus 2013

Shikuar:1193 herë

Avira Antivirus 2013