Menu

Counter Strike 1.6 Public Server
IP Server: 176.57.142.99:27015

Counter Strike 1.6 Shqip

June 12, 2013 Shikuar:31955 herë

Counter Strike 1.6 Sh…

Counter Strike me audio shqip dhe me text e te gjitha ne gjuhen e shqiponjave! Nese vertet e adhuron lojen dhe je atdhetar duhet patjeter ...

Download / Lojra

GTA Vice City

Grand Theft Auto Vice City ose GTA VC është...

Shikuar:13253 herë

Shadow Warrior

Shadow Warrior është një rikthim i lojës të...

Shikuar:1844 herë

MotoGP 2

MotoGP 2 është një lojë ku ju duhet të fito...

Shikuar:2173 herë

TrackMania Nations Forever

Trackmania është një seri e lojrave me ga...

Shikuar:1702 herë

Zona e fushave

De Perfect Inferno

Shkarkuar & Shikuar:509 herë

De Perfect Inferno

De Luxor

Shkarkuar & Shikuar:485 herë

De Luxor

De Dust2 2009

Shkarkuar & Shikuar:711 herë

De Dust2 2009

Informacione Tech

6 arsye pse ju nevojitet ende një kompjuter desktop

6 arsye pse ju nevojitet ende një kompjuter desktop

Meqenëse kohët e fundit bota jonë po drejtohet gjithmonë e më shumë nga pajisjet mobile, jo rrallë herë na shkon në mendje se a ia vlen të kemi një kompjuter desktop. Sidomos nëse keni një PC të vjet...

Si te boni SAVE driverat tuaj (Windows)

Si te boni SAVE driverat tuaj (Windows)

Në këtë tutorial do ju tregojmë hap pas hapi se si të ruani të gjithë driver-at e kompjuterit tuaj, dhe pasi të bëni ri-formatim t'i vendosni sërish. Rëndësia e ruajtjes së driver-ave qëndron pasi në...

Pse një kompjuter desktop vlen më tepër sesa një laptop

Pse një kompjuter desktop vlen më tepër sesa një laptop

Para disa vitesh shitjet e laptopëve shënuan një rritje të konsiderueshme duke kaluar edhe ato të kompjuterëve desktop, ndërkohë kohët e fundit është vënë re se tabletët dhe smartfonët zotërojnë një p...